Учиме од дома!

Тука ќе можете да најдете видео лекции, ресурси и разни активности во поддршка на воспитно-образовниот процес.

Како да го најдам потребниот материјал за учење?

Во менито подолу, во делот „Учиме од дома“ можете да ги пронајдете материјалите од оделенската настава по одделение и предметната настава по секој од предметите.