Англиски Јазик 6,7,8,9

   Почитувани ученици, ви соопштувам дека поради актуелната ситуација, наставата по англиски јазик можете да ја следите покрај на официјалната веб-страница на училиштето така и на групaта на месинџер (Angliski jazik 6to, 7mo, 8mo, 9to) кадешто слободно можете да прашувате се што не ви е јасно и да ми ги праќате вашите домашни задачи.

  Исто така постои и група за англиски јазик(6то, 7мо, 8мо, 9то) на фејсбук кадешто секојдневно ви испараќам материјали и видеа за учење.

 Од денeс постои и вирутелна училница за учење на англиски јазик. За да се вклучите во истата се што треба да направете е да одите на веб страницата- www.classroom.google.com . Се што треба да направите е да кликнете на join class и да го внесете кодот во зависност од одеелението во коешто припаѓате

VI одделение- 6zno7e7

VII-otfjfcqf

VIII одделение-nk2lids

IX одделение-zc2c5eo

Се надевам дека учењето ќе ви биде забавно и дека ќе успеете да научите нешто.