Географија 8 Одделение

8 одделение – 0д 01.04.2020 до 01.05. 2020 да пронајдете на интернет за државите:Норвешка и Финска, Данска и Исланд и Германија, и да научете за овие држави. Ваша задача е секој од вас да направи презентација за било која држава од овие кои се наброени. Домашната кога ќе ја напишете и сликате ќе ја пратете на messenger или email.Email: blagoj.janackov@yahoo.com