Ликовно Образование 6 Одделение

Задача по Ликовно образование за учениците од VI за 22.4.2020 год.- средаНаставна содржина: слободно креирање и творење – Слободен цртежМатеријал за работа – комбинирана техникаУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојо порфил.