Ликовно Образование 7 Одделение

Задача по Ликовно образование за учениците од VII -1, VII-2 за 21.4.2020 год.- вторник.Наставна содржина: Слободно креирање и творење – Слободен цртеж- комбинирана техникаУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот профил