Ликовно Образование 9 Одделение

Задача по Ликовно образование за учениците од IX-1 и IX-2 за 21 и 22.4.2020 год.- вторник и среда.Наставна содржина: Поглед од мојот прозорец – Сликање – акварелУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот профил