Ликовно Образование 8 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, – с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од VIII за 29.4.2020 год.- средаНаставна содржина: Изработка на скулптури- разни предмети од мека жица.Ученици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот профил.