Ликовно образовани 6 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, – с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од VI за 29.4.2020 год.- средаНаставна содржина: Изработка на дворец по сопствен изборМатеријал за работа – комбинирана техникаУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојо профил.