Ликовно Образование 6 Одделение

Задача по Ликовно образование за учениците од VI за 06.5.2020 год.- средаНаставна содржина: Боја во скулптурата –Обојување на изработените скулптури од глинаМатеријал за работа – комбинирана техникаУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил