Ликовно Образование 9 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од IX-1 и IX-2 за 12 и 13.5.2020 год.- вторник и среда.Наставна содржина:Обојување на изработените скулптури со темпераУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил