Ликовно Образование

ООУ ,,Даме Груев,, с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од IX-1 и IX-2 за 19 и 20.5.2020 год.- вторник и среда.Наставна содржина:Анализа на изработените скулптуриУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил