Ликовно Образование 6 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, – с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од VI за 20.5.2020 год.- средаНаставна содржина: Дизајнирање на шише од парфем по сопствен изборМатеријал за работа – моливУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил