Ликовно Образование 8 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, – с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од VIII за 20.5.2020 год.- средаНаставна содржина: Моделирање на разни фигури по сопствен избор од глинаУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил