Ликовно Образование 6 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, – с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од VI за 27.5.2020 год.- средаНаставна содржина: Заштитен знак-лого: Марка на автомобилМатеријал за работа – молив, туш и пероУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил.