Ликовно Образование 8 Одделение

ООУ ,,Даме Груев,, – с.ЕрџелијаЗадача по Ликовно образование за учениците од VIII за 27.5.2020 год.- средаНаставна содржина: Обојување на изработените фигури од глина со темпераУченици задолжително да ми испратете слики од вашите изработки на мојот личен профил.