Неизмерна и искрена радост ,среќа и многу насмеани детски лица заедно со пристигнувањето на Дедо Мраз и делењето на новогодишни пакетчиња во ООУ,,Даме Груев “с.Ерџелија обезбедени од Градоначалникот на Општината . Благодарност за вниманието и грижата за најмалите и најмилите . Среќни новогодишни празници !