Прво место на „Ракатки 2022“ за ученичката Викторија Атанасова

На литературниот детски фестивал „Ракатки 2022“ ученичката од седмо одделение Викторија Атанасова освои прво место со творба на тема „Мојата бесконечна љубов кон родниот крај“, под менторство на наставничката по македонски јазик Катерина Алексова Наумова.