„Со поезија во природа“ – учество на наши ученици на креативна поетска работилница

По повод Светскиот ден на поезијата – 21 март, во организација на ОУ Дом на култура „Крсте Мисирков“ и градска библиотека „Гоце Делчев“ – Свети Николе, на 21.03.2022 година, со почеток од 12:00 часот, се одржа настан – креативна поетска работилница со наслов „Со поезија во природа“, на која учествуваа и учениците од ООУ „Даме Груев“: Дијана Јанева, Мелани Трајчева, Матеја Николова и Викторија Атанасова.