Машката фудбалска екипа го освои турнирот во мал фудбал  во ООУ „Гоце Делчев“

Претставниците на машката фудбалска екипа од ООУ „Даме Груев“ го освоија првото место на турнирот во мал фудбал кој беше организиран од ООУ „Гоце Делчев„ од Свети Николе, по повод патрониот празник на училиштето – 4 мај.