3 место во Лозово за машката екипа во мал фудбал

По повод патрониот празник на ООУ „Методи Митевски Брицо“ од општина Лозово, нашите ученици учествуваа на турнирот во мал фудбал, при што претставниците на машката екипа го освоија третото место, а женската екипа доби благодарница за учество на турнирот.