Соопштение

Почитувани ученици,родители и наставници ….

На прагот сме на нова учебна година која стартува на 1_ви Септември …ООУ Даме Груев с.Ерџелија ви посакува добредојде. Драги ученици ви посакуваме успесна учебна година ,нека престојот во училиштето ви биде пријатен и успешен ….