Прв училишен ден

Во дворот на нашето училиште денес беше одржана приредба по повод првиот училишен ден .Присутните ученици и родители ги поздрави директорката на училиштето Драгица Јованова а свое обракање имаше и градоначалникот на општина Свети Николе Господин Дејан Владев.