Патронат на ООУ „Даме Груев“ – 22.12.2023

На 22 декември, во просториите на ООУ „Даме Груев“ традиционално и оваа година го одбележавме патрониот празник на нашето училиште. Учениците и наставниците со заедничка работа и труд реализираа интересни содржини на приредбата а гостите со задоволство ги проследија.

И оваа година не заборавивме да ги наградиме најдобрите, како од редот на учениците така и од редот на наставниците. Сите тие со своите успеси и дела ни покажаа дека се тука за да поттикнуваат, мотивираат и инспирираат. Погледнете ја галеријата со фотографии од овој настан: