Излезе првиот број на училишното списание „Вруток“

📰По шестмесечна работа на Новинарскиот клуб „Бела Надеж“ под менторство на наставничката Маја Давкова, излезе на виделина училишното списание „Вруток“🗞️.

Благодарност до сите ученици кои имаа свој придонес во создавањето на ова списание. Тука може да ја видите електронската верзија на списанието.